Backend-utvikling Med Java // outdoor-experience.info

Backend utvikler - Selvstendig konsulent i.

En moderne IT-løsning er mye mer enn bare et veldesignet ytre, og vi i Vivende er også eksperter på backend utvikling. Vi har vært med i en lang rekke prosjekter der vi har hatt ansvaret for selve innmaten i løsningene: Der data behandles, utveksles med andre løsninger og prosesseres slik at det som presenteres ut mot brukeren gir verdi. For en av våre kunder søker vi utviklere med tyngdepunkt innen backend utvikling. Konsulentene skal bistå med både nyutvikling og løpende forvaltningsoppgaver på eksisterende løsninger. Relevante teknologier er: Java backend, RESTful API’er, Dropwizard / Spring Boot JavaScript med moderne rammeverk som Angular og / eller React Fordel med kjennskap/erfaring: Forretningsdomenet finans. 25.07.2019 · Hvis du er stuck med Java av ulike årsaker, så kan biblioteker som cyclops-react.io eller vavr.io tidligere Javaslang gi språket et løft og gjøre det enklere å kode funksjonelt i Java med blant annet immutable collections, reactive og asynkron kode samt bedre abstraksjoner for mer funksjonell kode som en Try monad og så videre. Vi ser etter en utvikler med erfaring både fra Frontend og Backend utvikling i et Java miljø der utvikling og integrasjon på detaljert protokoll nivå slik som SMPP vil inngå. Som utvikler i team er du strukturert og systematisk med evne til å forstå komplekse verdikjeder og hvordan egen del av verdikjeden inngår i.

Må kunne arbeide selvstendig, men også trives med teamarbeid. Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter. Kvalifikasjoner: IT-utdanning fra høyskole og/eller universitet. Erfaring fra frontend og/eller backend-utvikling, fortrinnsvis med Java, C eller andre relevante programmeringsspråk, og rammeverk som React,.Net og Kubernetes. Minimum 2 års relevant arbeidserfaring med java backend-utvikling frontend er selvfølgelig også relevant Forståelse og erfaring med smidig utviklingsmetodikk som SCRUM eller KANBAN; Vi kan tilby: Stilling i et spennende arbeidsmiljø i vekst, innenfor ett av Nordens sterkeste fagmiljøer. Java 8 er naturlig nok på vei ut med det nye release-regiment som Oracle legger opp til med Java. Det ble laget færre løsninger basert på self-hosting, on-premise og «rett på jernet», nå som cloud-løsninger tar over. Hvorfor oppdaterer ikke utviklere Java? Stabilitet,. Jeg skal snart velge sommerjobb for 2019, og jeg er usikker på hvilket område jeg skal lære mer om. Det står i korte trekk mellom backendutvikling i Java, Android SDK eller AWS. Jeg har en ambisjon om å livnære meg som selvstendig konsulent om noen år, og jeg vil helst velge det som har det beste. PayEx Norge - Brenner du for Backend utvikling?. Finn drømmejobben gjennom- startsiden for jobb og karriere.

Sammen med Atea har Safemate vunnet anbud for digitalisering av helsetjenesten i Trondheim og deres nabokommune. Tidligere i år signerte de en åtteårs kontrakt til en verdi av 50 millioner kroner. Det er med andre ord mye som skjer i bedriften, og de leter nå etter nye kollegaer. Backend eller Fullstack utvikler? La oss løse de kompliserte oppgavene sammen. Bli bedre kjent med oss - lytt til denne podcasten. I Knowit Amende setter vi høye mål.

For en av våre klienter søker vi en kompetent backend-utvikler med spesifikk kompetanse innen Java. Kunden er en større statlig aktør som drifter. Søk etter Backend-utvikler-jobber i Oslo. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16.400 jobbtilbud i Norge og utlandet. Design og systemutvikling med Java, samt ulike rammeverk for Front-og Backend-utvikling. Thomas har lang og bred erfaring som javautvikler og har siden 2005 erfaring innen bank- og finans, telekom, TV, media og offentlig sektor. Kjernekompetansen hans ligger i design og utvikling av webbaserte løsninger med tjenesteorientert arkitektur. Web og backend utvikling i java og typescript. Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe. Det kan også være fint for deg som lærer aller best av intensiv undervisning i et fysisk rom med andre, med fast struktur og rammer med tanke på tidsbruk. Intensivkurs i frontend-utvikling kan koste alt fra 2000,- kroner til ti ganger så mye. Oversikt over slike kurs finner du.

I Clave mener vi at de beste løsningene blir til ved god dialog og med folk som brenner for faget sitt. Vi skal derfor ikke bare levere tjenester innen systemutvikling og brukeropplevelse, men nøkkelpersoner med et stort hjerte for faget og kundenes forretning. Vi har en bedriftskultur som er tuftet på lagånd, åpenhet, og kunnskapsdeling. Eksempler på programmeringsspråk en backend-utvikler bruker kan være Java,.NET, Python, Scala, C og mange fler. Fullstack-utvikler: En fullstack-utvikler er en systemutvikler som behersker backend-utvikling og har gode kunnskaper og forståelse innen frontend-utvikling. Du må ha erfaring i backend-utvikling, fortrinnsvis med Java og backend-rammeverk som Springboot eller JavaEE Det er en fordel med om du har erfaring i frontendutvikling, fortrinnsvis med JavaScript/Node.js og frontend rammeverk som React Du er selvstendig og viser initiativ Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Du må ha erfaring i backend-utvikling, f.eks. Java og backend-rammeverk som Springboot eller JavaEE Du bør ha erfaring med smidige metoder, testdrevet utvikling og CI Du må ha basisferdigheter i ulike webstandarder og spesielt beherske REST-APIer.

Frontend- og backend utviklere - Kompetansetorget.

Som teknisk arkitekt og fullstack-utvikler veksler han i dag mellom frontend med Node, Babel og React/Redux, og backend-utvikling av REST API-er med Java og Spring. – De siste årene har vi gjort store endringer i hvordan vi jobber med systemutvikling. Konkurransekraft gjennom data. Vårt firmanavn, Sonat, er hentet fra musikkuttrykket Sonate. Sonate er et musikkstykke som fremføres av en solist som behersker sitt instrument på en fremragende måte i samspill med sitt orkester. — Slik skal vi også fremstå.

  1. Typiske teknologier vi jobber med: Angular 2, React og React Native, Node.JS, TypeScript, JSON, Xamarin. Systemutviklerne i Vivende har et høyt kompetansenivå på de fleste områder innen utvikling og metodikk – enten det gjelder frontend-utvikling med interaksjonsdesign, eller backend-utvikling på både Java- og.NET-plattform.
  2. På vegne av spennende kunde søker Vizir kandidater med bakgrunn innen.net, frontend og backend-utvikling. Vår samarbeidspartner er et attraktivt og innovativt selskap som tilbyr både faglig kompetanseutvikling, spennende oppdrag og et ungt og engasjerende arbeidsmiljø.

Systemutviklerne i Scelto har et høyt kompetansenivå på de fleste områder innen utvikling og metodikk - enten det gjelder frontend-utvikling med interaksjonsdesign, eller backend-utvikling på både Java- og.NET-plattform. Våre konsulenter har ofte teknisk ansvar eller teamansvar i kombinasjon med. Vi hjelper deg med å rekruttere talentfulle Java Utviklere i Norge for din bedrift å lykkes. Er du i et øyeblikkelig behov for å rekruttere en NorwegiansJava Utviklere Programmerer? Da er du på rett sted. Staff Augmentation kan hjelpe deg med å rekruttere ditt neste talent, enten du prøver å rekruttere en Junior, Middle eller Senior.

Mer enn 16 års erfaring med konsept og arkitektur for IP baserte nettverk og applikasjoner med fokus på sanntidsegenskaper, robusthet, skalerbarhet og sikkerhet. Erfaring. Om backend utvikling:. Det jobbes med å skrive ut tjenestene i enkelt stående applikasjoner SPA slik at utvikling og utrulling av disse tjenestene kan foregå uavhengig av hverandre. Nye tjenester utvikles i React på frontend og Node.js/Java/.Net på backend.

  1. En backend-utvikler sørger for at dine behov knyttet til backend-utvikling administreres på en vellykket måte. Hvis bedriften din behøver en backend-utvikler, har vi mange erfarne konsulenter i nettverket som kan begynne å jobbe umiddelbart. Våre backend-utviklere har hjulpet mange bedrifter med.
  2. Frontend- og backend utviklere. Som følge av gode fremtidsmuligheter utvider vi nå vår in-house utviklingsenhet i Grimstad. Enheten jobber i dag med både frontend- og backend-utvikling og stiller med sterk kompetanse og kreativitet.
  3. I Knowit Amende er vi ca. 80 mennesker, og vi blir stadig flere. Hos oss vil du få mulighet til å løse de store, komplekse oppgavene, og du får påvirke utviklingen av et mindre selskap. Samtidig har du over 700 kolleger i Norge og musklene til et Nordisk konsern med over 2300 ansatte.

Tykktarmskreft Går I Nærheten Av Meg
National Geographic Aerial Photography
Poodle Valper For Adopsjon
Jordan 4 Royalty Stockx
Optavia Lean And Green Recipes Ground Turkey
Holy Spirit School Icse
Samsung A8 Vs Merk Fe
Beste Vannkanten I Nærheten Av Meg
Tenacious D Red Rocks Presale
Jamaican Take Out
Laker Line Up I Dag
Cross Site Security
18 Tommers Taklampe
Thorny Devil Lizard
Barbe Q Chicken
Betal Med IPhonen Din
Vanlig Keramikk Å Male
Hurtigmat I Området
Gjennomtenkte Valentinsdaggaver Til Ham
1958 Ford Thunderbird Cabriolet
Hei C Lemonade
Plakk Psoriasis Er Det Smittsomt
Supreme Comme Des Garcons Langermet
Boreal Alpha Klatresko
Graco Hvlp 4900
Gjenbrukbare 5 Gallon Vannkanne
Korall Gullkjole
Joshua Middleton Art
Redfin Listing Agent
Fjern Google Søkelogg På Ipad
Nye Jordans Kommer Ut 2019
Synlig Lys Er En Elektromagnetisk Bølge
Opprett Web Service Spring Boot
Poter Og Mer Dyrehjem
Søte Gaver Til Kjæresten 6 Måneder
Ernest Redder Julehelgen
Shahid Afridi Testkarriereprotokoll
Apple Service Bedrageri E-post
Punisher Series Avbrutt
Beste Thai Øl
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14