Hvordan Sitere Et Nettsted Uten En Forfatter I Tekst // outdoor-experience.info

Når en refererer til store trekk hos en forfatter, er det nok at en viser til kapittelet eller boka en har hentet stoff fra. Eksempel på indirekte sitat: I teksten: Dalland hevder i sin bok, at når man anvender en tekst eller uttalelser som har blitt sagt eller skrevet av andre, kalles det et direkte sitat 2012, s. 84. Det kommer også an på hvilken type nett-tekst det er. Hvis det er en artikkel man har funnet på nettet, skriver man det som om det var en ordinær artikkel. Hvis det er en tekst som ikke har noen klar forfatter, henviser man til direktelink i fotnote. Altså: Når teksten har forfatter: for å bruke Buttercups eksempel. En omskriving er en beskrivelse av et bestemt sitat fra andre, formulert med egne ord. En omskriving er derfor omtrent like lang som teksten i kilden du siterer. Når du fullt eller delvis beskriver resultatet av en mer substansiell del av forskningen, kalles det en oppsumering. Det er en tydelig forskjell mellom omskriving og oppsumering.

En litteraturliste også kalt bibliografi står til sist i besvarelsen. Her opplyser du om forfatter, publiseringsår, tittel, publikasjonssted, hentedato og / eller annet for kildene du har brukt. Teksteksempel. Et eksempel på hvordan du bruker referanse, parafrase, sitat og litteraturliste ser du her. Man har brukt en spesiell del av ei bok eller et nettdokument. Hvis man benytter en spesiell del av en tekst, bør man vise hvilke sider man har hentet stoffet fra. Eks.: Vi har her tatt for oss de viktigste nøklene til suksess i coaching, i følge Morten Emil Berg 2006, s. 321-323. Er det fra et nettdokument uten sidenummerering, kan.

Hvis du er i tvil, bruk hovedregelen for referanse i tekst. Referering av verker med mer enn en forfatter Når et verk har to forfattere, skal begge forfattere nevnes Concise Rules of APA Style, 2005, s 132 hver gang kilden brukes Publication Manuual of the American Psychological Association, 2001, s 208. Denne siden er en guide som inneholder noen anbefalinger når det gjelder bruk av kilder. Wikipedia-artikler bør om mulig spesifisere kildene som er brukt i en artikkel. Det er viktig at disse klart identifiseres for leserne, så stoffet i Wikipedia kan verifiseres. Før du kan legge til et sitater, en liste over siterte verk eller en bibliografi,. for eksempel en bok inndeling eller et nettsted i dialogboksen Opprett kilde ved siden av Typen kilde. og klikk deretter Konverter sitat til statisk tekst. Gjør endringer av sitatet i dokumentet.

Et sitat er en ordrett gjengivelse av det en annen forfatter har skrevet. Når du bruker sitater, skal du utheve disse slik at det blir enkelt for leseren å se hva som er sitater, og hva som er din egen tekst. Indirekte sitater parafraserEt indirekte sitat en parafrase er en. vanlig å velge samme språk i litteraturlista som det du bruker i egen tekst. Finn riktig tittel og forfatter/redaktør Bruk opplysninger på bokas tittelblad, for og bakside, dersom dette finnes i perm eller omslag. En forfatter har skrevet teksten i dokumentet selv.

Goodfellow, Bengio & Courville, 2017 Deretter: Goodfellow et al., 2017 Dersom det er tre til fem forfattere, oppgi alle forfatterne i første henvisning i teksten. Oppgi deretter første forfatter etterfulgt av et al. I EndNote. Legges inn som "Book".

Gbp Konvertere Til Indiske Rupier
Tar Lexapro Med Alkohol
Si Enhet For Elektrisk Kapasitet
Off White Galaxy Hoodie Original
Extensor Senebetennelse Topp Av Fotbehandling
Adidas Originals Everyn Trainers
Mac Play Mascara
1970-tallet Hip Hop-mote
Wood Pallet Painting Party Near Me
Gymshark Pink Seamless
Alfredo Saus Med Lavt Salt
Småbarnets Disiplin For Alle Aldre Og Scener
Badgley Mischka Page Slingback Pump
Catfished Av En Liten Person Jerry Springer
Forsinkelser Hos Pearson I Dag
Giant Stuffed Animals Walmart
Tyngste Deadlift 2018
Nike Lunarepic Low Flyknit 2 Løpesko
Glioblastoma Death Symptoms
Ariat Regnjakke
Tykt Hår Hodebunn
Corgi And Dotson Mix
Butler Community College Lerret
Pakistan New Zealand 2. T20 Høydepunkter
Flower Moon Movie
Cpr Instruktorsertifisering Online
Vannparker I Hotell I Nærheten Av Meg
Irctc E Ticket Booking Ny Nettside
Forskjellen Mellom Canadian Club Og Canadian Mist
Bruins Radio Online
3m Ultrathon Insektmiddel
Finnes Det En Vedtektsbegrensning I Sivile Saker
Fot Og Ankel Rehab
Seventh Avenue Promo
Heklet Blomsterteppe Mønster Gratis
Beste App For Å Lære Koreansk Alfabet
Min 4 Måneder Gamle Sover Hele Tiden
Starter Et Forhold Om Igjen Sitater
Eksempelbrev For Innsamlingsanmodning Om Sponsing
Hi Tech Gulvrensing
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14